MIJN Fysio Heerlen gaat vanaf 1 april samenwerken met messcherp coaching van “Wim Hof instructor” Sjoerd Mooren. Sjoerd is gecertificeerd “Wim Hof method instructor” en heeft zijn training gehad bij “the iceman” zelf. 

Leren focussen door jezelf en jouw lichaam uit te dagen de grens op te zoeken, d.m.v. koude training in bijvoorbeeld een ijsbad, en hierover de controle leren te behouden. Dit zorgt ervoor dat deelnemers messcherp worden op het gebied van focus, gezondheid en het behalen van resultaten. Bovendien draagt dit bij aan een gezonde leefstijl.

Met een verleden in de sales business weet Sjoerd als geen ander wat het is om te moeten presteren in stressvolle situaties. Maar wat nu wanneer de stress en spanning u te veel worden en uw focus afneemt? Persoonlijke doelen plots onhaalbaar lijken? Dan beschikt Sjoerd over alle benodigde kennis en persoonlijke ervaring om ervoor te zorgen dat u snel weer messscherp bent en u weer fit en energiek door het leven kunt. 

MIJN Fysio Heerlen en messcherp coaching, samenwerken aan beter bewegen en leven. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan op www.messcherp-coaching.nl, lees verder op onze website of bel met 045-5721323

Covid-19 Update 😷Belangrijke informatie omtrent het COVID-19 virus

Als medisch contact beroep zijn wij als fysiotherapeut/manueeltherapeut uitgesloten van de lockdown. U kunt met uw pijnklachten gewoon bij uw fysiotherapeut/manueeltherapeut terecht voor behandeling.

Om uw en onze veiligheid zo goed mogelijk te kunnen waarborgen vragen wij u de volgende regels in acht te nemen.

  • Kom indien mogelijk alleen.
  • Blijf thuis indien u coronagerelateerde klachten heeft
  • Draag binnen in de praktijk te allen tijde een mondkapje.
  • Houd voldoende afstand van andere personen in de wachtkamer en de oefenzaal.
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst.
  • Indien u gebruik maakt van de oefenzaal vragen wij u vriendelijk om de gebruikte oefenmaterialen en/of apparaten te desinfecteren.
  • Onze oefenzaal is slechts voor een beperkt aantal personen tegelijk toegankelijk.
  • Indien u door een medische conditie (bijv. COPD) geen mondkapje kunt dragen verzoeken wij u vriendelijk dit vooraf aan ons kenbaar te maken.

Indien u vragen heeft over ons COVID-19 beleid kunt u met ons contact opnemen via 045-5721323 of u vult uw vraag in via ons contactformulier.