MIJN Fysio Heerlen gaat vanaf 1 april samenwerken met messcherp coaching van “Wim Hof instructor” Sjoerd Mooren. Sjoerd is gecertificeerd “Wim Hof method instructor” en heeft zijn training gehad bij “the iceman” zelf. 

Leren focussen door jezelf en jouw lichaam uit te dagen de grens op te zoeken, d.m.v. koude training in bijvoorbeeld een ijsbad, en hierover de controle leren te behouden. Dit zorgt ervoor dat deelnemers messcherp worden op het gebied van focus, gezondheid en het behalen van resultaten. Bovendien draagt dit bij aan een gezonde leefstijl.

Met een verleden in de sales business weet Sjoerd als geen ander wat het is om te moeten presteren in stressvolle situaties. Maar wat nu wanneer de stress en spanning u te veel worden en uw focus afneemt? Persoonlijke doelen plots onhaalbaar lijken? Dan beschikt Sjoerd over alle benodigde kennis en persoonlijke ervaring om ervoor te zorgen dat u snel weer messscherp bent en u weer fit en energiek door het leven kunt. 

MIJN Fysio Heerlen en messcherp coaching, samenwerken aan beter bewegen en leven. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan op www.messcherp-coaching.nl, lees verder op onze website of bel met 045-5721323