MIJN Fysio Heerlen is vanaf vandaag stageadres voor de opleiding fysiotherapie aan de HS Zuyd Heerlen. 

Vanaf vandaag begeleiden wij bij MIJN Fysio Heerlen collega’s in opleiding. Luc Wijnands heeft de eer het spits af te bijten en is daarmee de eerste collega in opleiding die binnen ons team zijn eerste stappen als fysiotherapeut gaat zetten.

Wij zijn trots om als stagepraktijk voor de opleiding fysiotherapie te mogen fungeren.

Voor onze therapeuten is dit zeer leerzaam. Het laat ons steeds weer kritisch kijken naar ons eigen handelen als fysiotherapeut alvorens wij dit overbrengen op onze collega in opleiding.

Wij hopen dat Luc en toekomstige collega’s in opleiding veel zullen leren van onze kennis, kunde en ervaring.

Luc stelt zichzelf gelijk even aan u voor:

Hallo,

Ik ben Luc, 21 jaar jong en geboren en getogen in het kleine dorpje Berg aan de Maas.

Sporten is mijn grote passie!

Ik voetbal drie keer per week en probeer dan mijn doel schoon te houden. Daarnaast doe ik wekelijks ook aan fitness. Op deze manier probeer ik fit te blijven en zorg ik graag goed voor mijn lichaam.

Fysiotherapie studeren was hierdoor voor mij een een makkelijke keuze. Het combineren van bewegen, het beter leren kennen van het menselijk lichaam en samenwerken met mensen aan hun gezondheid, maakt van de fysiotherapie mijn ideale werkveld. Samen met pati├źnten doelen stellen en hier samen naartoe werken werkt voor mij aanstekelijk. Ik haal hier dan ook veel energie uit.

Ik hoop dat ik binnen MIJN Fysio zoveel mogelijk kan leren op het gebied van fysiotherapie en wil me binnen deze praktijk graag verder ontwikkelen als therapeut en als mens.