MIJN

verhaal

MIJN Fysio is de opvolger van Fysio GMS en is gelegen naast de ondergrondse vakschool en bovenop de Oranje Nassau mijn.

Heerlen is een mijnstad en hoewel de sluiting van de mijnen alweer even geleden is, zitten veel invloeden uit die periode nog steeds in ons DNA. Hard werken, samen werken, vertrouwen hebben in elkaar en nooit opgeven zijn niet alleen kenmerkend voor onze stad, maar ook voor MIJN Fysio.

Door samen hard te werken, vertrouwen te hebben in de relatie tussen de therapeut en de patiënt en door nooit op te geven zijn wij ervan overtuigd dat wij iedereen optimaal kunnen laten bewegen.

In 2009 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HSZuyd te Heerlen. Inmiddels beschik ik over meer dan 11 jaar aan ervaring als fysiotherapeut welke ik heb opgedaan in verschillende praktijken. In 2016 ben ik afgestudeerd aan het SOMT als MSc manueeltherapeut en heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan de wervelkolom, het bekken en de heupen.
Na 11 jaar in verschillende praktijken te hebben gewerkt als fysio-en manueeltherapeut was het voor mij tijd om de volgende stap te maken in mijn carrière. Als praktijkhouder wil ik mij verder ontwikkelen als mens en therapeut.