MIJN

Verhaal

MIJN Fysio is de opvolger van Fysio GMS en is gelegen naast de ondergrondse vakschool en bovenop de Oranje Nassau mijn.

Heerlen is een mijnstad en hoewel de sluiting van de mijnen alweer even geleden is, zitten veel invloeden uit die periode nog steeds in ons DNA. Hard werken, samen werken, vertrouwen hebben in elkaar en nooit opgeven zijn niet alleen kenmerkend voor onze stad, maar ook voor MIJN Fysio.

Door samen hard te werken, vertrouwen te hebben in de relatie tussen de therapeut en de patiënt en door nooit op te geven zijn wij ervan overtuigd dat wij iedereen optimaal kunnen laten bewegen.

In 2009 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HSZuyd te Heerlen. Inmiddels beschik ik over meer dan 11 jaar aan ervaring als fysiotherapeut welke ik heb opgedaan in verschillende praktijken. In 2016 ben ik afgestudeerd aan het SOMT als MSc manueeltherapeut en heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan de wervelkolom, het bekken en de heupen.
Na 11 jaar in verschillende praktijken te hebben gewerkt als fysio-en manueeltherapeut was het voor mij tijd om de volgende stap te maken in mijn carrière. Als praktijkhouder wil ik mij verder ontwikkelen als mens en therapeut.

Covid-19 Update 😷Belangrijke informatie omtrent het COVID-19 virus

Als medisch contact beroep zijn wij als fysiotherapeut/manueeltherapeut uitgesloten van de lockdown. U kunt met uw pijnklachten gewoon bij uw fysiotherapeut/manueeltherapeut terecht voor behandeling.

Om uw en onze veiligheid zo goed mogelijk te kunnen waarborgen vragen wij u de volgende regels in acht te nemen.

  • Kom indien mogelijk alleen.
  • Blijf thuis indien u coronagerelateerde klachten heeft
  • Draag binnen in de praktijk te allen tijde een mondkapje.
  • Houd voldoende afstand van andere personen in de wachtkamer en de oefenzaal.
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst.
  • Indien u gebruik maakt van de oefenzaal vragen wij u vriendelijk om de gebruikte oefenmaterialen en/of apparaten te desinfecteren.
  • Onze oefenzaal is slechts voor een beperkt aantal personen tegelijk toegankelijk.
  • Indien u door een medische conditie (bijv. COPD) geen mondkapje kunt dragen verzoeken wij u vriendelijk dit vooraf aan ons kenbaar te maken.

Indien u vragen heeft over ons COVID-19 beleid kunt u met ons contact opnemen via 045-5721323 of u vult uw vraag in via ons contactformulier.