MIJN

Verhaal

MIJN Fysio is de opvolger van Fysio GMS en is gelegen naast de ondergrondse vakschool en bovenop de Oranje Nassau mijn.

Heerlen is een mijnstad en hoewel de sluiting van de mijnen alweer even geleden is, zitten veel invloeden uit die periode nog steeds in ons DNA. Hard werken, samen werken, vertrouwen hebben in elkaar en nooit opgeven zijn niet alleen kenmerkend voor onze stad, maar ook voor MIJN Fysio.

Door samen hard te werken, vertrouwen te hebben in de relatie tussen de therapeut en de patiënt en door nooit op te geven zijn wij ervan overtuigd dat wij iedereen optimaal kunnen laten bewegen.

In 2009 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HSZuyd te Heerlen. Inmiddels beschik ik over meer dan 11 jaar aan ervaring als fysiotherapeut welke ik heb opgedaan in verschillende praktijken. In 2016 ben ik afgestudeerd aan het SOMT als MSc manueeltherapeut en heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan de wervelkolom, het bekken en de heupen.
Na 11 jaar in verschillende praktijken te hebben gewerkt als fysio-en manueeltherapeut was het voor mij tijd om de volgende stap te maken in mijn carrière. Als praktijkhouder wil ik mij verder ontwikkelen als mens en therapeut.

!!! Fysiotherapeut gezocht !!!MIJN Fysio Heerlen is op zoek naar een nieuwe collega fysiotherapeut.

Wie zijn wij?

MIJN Fysio Heerlen is een jonge en dynamische fysiotherapie praktijk die groeit.
Wij hebben een frisse kijk op fysiotherapie, vinden ons werk leuk, willen blijven ontwikkelen en zijn bezig met leuke innovaties binnen ons vak.
Fysiotherapie mag bij MIJN Fysio Heerlen best een beetje leuk zijn. Voor de patiënt, maar ook voor onszelf. Wij vinden het belangrijk samen te werken met onze patiënten aan beter en gezonder en pijnvrij bewegen. Er alles aan doen om de patiënt klachten vrij te maken en samen iedere dag een beetje beter worden is onze missie.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste fysiotherapeut m/v die zich samen met de praktijk verder wilt blijven ontwikkelen. Enige ervaring of een specialisatie is een pré, maar zeker geen vereiste! Je vindt het vak leuk, werkt graag samen met de patiënt en jouw collega's en bent bereid net dat stapje extra te zetten om patiënten en onze praktijk beter te maken.

Wat bieden wij?

  • Een meer dan marktconform salaris
  • Een leuke werkplek in een leuk team binnen een jonge praktijk met ambitie die groeit
  • Uren in overleg te bepalen
  • Een omgeving waarin je gewaardeerd wordt om wie je bent en wat je doet
  • Kansen om jezelf te ontwikkelen binnen ons mooie vak
  • Een aanstelling voor de periode van 1 jaar met mogelijkheid tot vaste aanstelling bij wederzijdse tevredenheid

Ben jij of ken jij onze nieuwe collega en topper die wij zoeken.....?
Nodig jezelf dan uit voor een kopje koffie en een sollicitatiegesprek via onderstaande gegevens.

MIJN Fysio Heerlen

erik@mijnfysioheerlen.nl
045-5721323
Huskensweg 37 A
6412 SB Heerlen

Voor de gouden tip ligt er in de praktijk een presentje klaar...!!