MIJN

Visie

De Visie van MIJN fysio is dat iedereen optimaal en zo pijnvrij als mogelijk moet kunnen bewegen. Om dit te bereiken bieden onze fysiotherapeuten kwalitatief hoogwaardige zorg aan en zetten zij zich maximaal in voor een optimaal resultaat. Wij streven naar een totaalaanbod van de best mogelijke zorg volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. U wilt immers snel van uw klachten af.

Bij MIJN Fysio vinden wij het belangrijk om met U samen te werken aan goede kwaliteit van bewegen. Een team dat bestaat uit de patiënt en de therapeut. Wij geloven erin dat wij samen meer kunnen bereiken. Samen zijn wij in staat sneller de gestelde doelen te behalen, samen zorgen wij ervoor dat uw klachten zo snel mogelijk verdwijnen en samen zorgen wij ervoor dat u klachtenvrij blijft.

Samenwerken vereist maximale inzet. Van onze therapeuten, maar ook van u als patiënt. De basis is een open en eerlijke communicatie. Elkaar uitdagen om beter te worden en om iedere dag een beetje beter te te bewegen.

Wanneer u zich bij een van onze therapeuten meldt met klachten aan het bewegingsapparaat beginnen wij altijd met een uitgebreide intake van een uur. Hierin brengen wij uw klachten in beeld, leggen wij u uit waar uw klachten vandaan komen, beantwoorden wij uw vragen en stellen wij samen een behandelplan op.

Voorafgaand aan iedere behandeling evalueren wij, samen met u, hoe het met uw klachten gaat. Waar nodig stellen wij samen het behandelplan, of de te behalen doelen bij. Net zo lang totdat u optimaal kunt bewegen en u tevreden bent.