Judith stelt zich bij deze aan jullie voor: Ik ben Judith Walter. Na mijn opleiding tot fysiotherapeut bleef het gevoel van een “missing link” houden en ben ik Osteopathie gaan studeren. In 2012 heb ik hierin mijn master behaald, waarna ik in 2016 mijn post-graduate opleiding heb afgerond. Binnen deze opleiding heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van zwangeren, baby’s en kinderen. Osteopathie is er dus voor alle leeftijden.

Sinds 2017 heb ik mijn eigen praktijk, Osteopathie zuid, gelegen in de wijk Molenberg. Osteopathie is voor mij niet alleen maar het doen van mijn werk. Het menselijk lichaam leren begrijpen in al zijn complexiteit en de mens helpen genezen, is mijn uitdaging, motivatie en passie. Elke dag weer.  Samenwerken in de zorg ervaar ik als enorm waardevol. Het bundelen van krachten, kennis en kunde zie ik als een absolute meerwaarde in het leveren van zinnige zorg. Daarom zoek ik altijd naar waardevolle coöperaties in mijn streven, naar het leveren van nóg betere zorg.

Verheugd mag ik dan ook aankondigen dat ik vanaf oktober een samenwerking start met MIJN Fysio Heerlen van Erik Gerards en zijn team!! Een samenwerking waar ik zeer enthousiast over en ik enorm naar uitkijk! Vanaf oktober ben ik op de donderdagmiddag te vinden in de praktijk van MIJN Fysio Heerlen aan de huskensweg 37a, 6412 SB in Heerlen.

Met onze krachten gebundeld willen wij u nog efficiënter op weg helpen naar meer levenskwaliteit, waarbij u weer de baas wordt over uw welzijn. Dit willen wij bereiken door u een op maat gemaakt behandelconcept aan te bieden waarbij osteopathie en fysiotherapie nauw samenwerken en elkaars kennis en kunde versterken.
U staat daarbij centraal!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via:
MIJN Fysio Heerlen 045-572 13 23 of osteopathie zuid 06-49 35 96 05